Лікарні подарували медобладнання для немовлят

Як уже раніше повідомлялося, 1 вересня на Переяславщині відбувся благодійний велопробіг від приміщення міської ради до так званого Тунелю бажань, що поблизу села Лецьки. Були зібрані кошти для придбання медичного обладнання для дитячого відділення Комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня».

7 вересня обладнання для дітей передали лікарні благодійники. Двоє електронних вагів для новонароджених до 20 кг, 2 пульсоксиметри, електронний відсос для мокротиння – все це призначено для дітей до одного року. Загальна вартість обладнання 7 тисяч 550 гривень, цю суму зібрали під час пробігу.

– Ми вирішили допомогти лікарні, – каже одна із організаторів акції Ірина Прісич (55 років). – Яке саме обладнання потрібно лікарям, ми узгоджували напередодні. До збору коштів залучили всіх охочих.

– Ці речі необхідні для контролю за станом здоров’я дітей, – каже завідувачка дитячим відділенням ЦРЛ Людмила Щербина. – Використовувати їх будемо вже сьогодні після санітарної обробки.

При передачі медичного обладнання були присутні – в.о. директора ЦРЛ Лариса Кузьменчук, учасники благодійного велопробігу та медичні працівники.

Інф. “Вісника Переяславщини”

Додати коментар