Відбулася щотижнева апаратна нарада

10 вересня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі: про зустріч із представниками Держпродспоживслужби;  громадське обговорення питання надання «зеленого тарифу» ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс», ІІ пленарне засідання чергової 55 сесії та позачергової 58 сесії. Також міський голова для загальної інформації ознайомив присутніх із беззаперечною статистикою: за місяць у місті в режимі в’їзд/виїзд зафіксовано 397 597 тис. автомобілів, що, зрозуміло, не може не впливати на стан дорожнього покриття.

Секретар ради Петро Бочарін наголосив на необхідності, виконавцям проектів рішень,  ретельно підходити до підготовки питань, які виносяться на засідання сесій.

Заступник міського голови Валентина Губенко та керуюча справами виконкому Валентина Гринець повідомили про хід підготовки до відзначення Дня міста, який заплановано на 14-15 вересня.

Представник ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже шістнадцять тисяч дев’ятсот два переяславці підписали декларації із лікарями.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

Додати коментар