Відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

6 вересня 2018 року в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу в Збройні Сили України. Мета заходу – інформування по шукачів роботи щодо умов проходження служби за контрактом у Збройних  Силах України. У заході взяли участь представник  військової частини А 3085 молодший лейтенант  Оксана Яковенко та запрошені безробітні.

Фахівець активної підтримки Інна Левадня розповіла про стан ринку праці в районі, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості. Відмітила що  сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування з достойним рівнем оплати праці. Представник військової частини докладно розповіла шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомила з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом. 

Такі заходи проходять у рамках співпраці центру зайнятості, об’єднаного військового комісаріату та військових частин, тож сподіваємося, що допоможуть безробітним швидше працевлаштуватися, а Збройним силам України – знайти кваліфіковані кадри. У заході прийняли участь  18 осіб із числа безробітних.

До уваги мешканців міста та району за детальною інформацією, щодо вакантних посад у військовій частині А 3085 серед рядового сержантського, старшинського  та офіцерського складу звертатись до Переяслав – Хмельницького міськрайонного центру зайнятості,

адреса: Шевченка, 23 каб. №6, тел. 5-36-09.

Додати коментар