Проведено спільний прийом

У рамках Меморандуму про взаємодію та співробітництво між головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області та Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області, 8 серпня 2018 року в Переяслав-Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області відбулися спільні прийоми громадян мобільними консультаційними пунктами доступу до безоплатної правової допомоги.

В Переяслав – Хмельницькому прийом проводили: начальник відділу «Переяслав-Хмельницьке бюро правової допомоги» Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Задорожній, головний спеціаліст Переяслав-Хмельницького відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Наталія Хондошко та головний спеціаліст – юрисконсульт Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Ольга Прокопенко. В Яготині – в.о. начальника відділу «Яготинське бюро правової допомоги» Олександра Міклуха та начальник Яготинського відділу обслуговування громадян Віта Кононенко, в Згурівці – начальник відділу «Згурівське бюро правової допомоги» Олексій Ярмак та начальник Згурівського відділу обслуговування громадян Тетяна Здор.

У ході прийому надано консультації з роботи системи безоплатної правової допомоги та прав і обов’язків працівників, поінформовано про роботу бюро правової допомоги.

Всі присутні отримали інформаційні матеріали та буклети «Я маю право!», по легалізації заробітної плати, щодо переваг реєстрації користувачів на веб-порталі Пенсійного фонду та нових он-лайн можливостей Пенсійного фонду.

 

Додати коментар