Міський голова провів апаратну нараду

6 серпня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі. Тарас Вікторович подякував організаторам спортивно-просвітницького заходу «Дніпро ревучий» за гарну ініціативу та креативну організацію цієї події. Також він повідомив, що позачергова 56 сесія запланована на 9 серпня.

Тарас Костін дав доручення:

новопризначеному керівнику управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та ДАБК Михайлу Юденку ретельно розглянути усі заплановані проекти та у максимально стислі терміни розпочати їх реалізацію;

керівнику ТОВ “Переяслав Буд” Роману Модебадзе звернути увагу на скарги жителів міста та оперативніше на них реагувати.

Начальник фінуправління Юлія Жарко підкреслила, що усім розпорядникам коштів треба до вересня переглянути свої програми та за необхідності відкоригувати їх, щоб потім була змога раціональніше розподілити та освоїти бюджетні кошти. Тарас Вікторович наголосив, що першочергово потрібно фінансувати ті проекти, які вже розпочали, тим паче, що кошти на них передбачено.

 Начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща повідомив про роботу із зверненнями жителів міста по відшкодуванню коштів за невикористану субсидію за індивідуальне газове чи електричне опалення,  та пільгових проїзних талонах, доповів також про надання матеріальної допомоги учасникам АТО.

Начальник ВУКГ Віктор Коркач повідомив, що працівниками очолюваного ним підприємства очищено близько 80% ливневої каналізації і інтенсивна робота в цьому напрямку продовжується. 

В.о. головного лікаря ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже п’ятнадцять тисяч сімсот тридцять переяславців підписали декларації із лікарями.

Головний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору ДСНС Олександр Бутенко доповів, що на території міста за минулий тиждень сталося 3 пожежі госпбудівель та житлових будинків у переважній більшості через необережність.

Додати коментар