Відбулося засідання 14 виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради

31 липня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів засідання 14 виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради. У його роботі взяли участь перший заступник міського голови Григорій Карнаух, секретар міської ради Петро Бочарін, керуюча справами виконкому Валентина Гринець, депутати міської ради, керівники управлінь та відділів виконкому, окремих підприємств та організацій міста, небайдужі переяславці. На засіданні були розглянуті питання порядку денного чергового 14 виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради, а саме: про виконання бюджету міста Переяслава-Хмельницького за 1 квартал 2018 року; про встановлення тарифів на послуги водопостачання,

водовідведення та очистку стоків, які надаються КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ; про організацію та проведення в місті Переяславі-Хмельницькому  чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2018 року; про стан виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації, інших документів структурними підрозділами виконавчого комітету та міської ради за  1 півріччя 2018 року;  про порушення клопотання про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» Валентині  Губенко; про визначення видів оплачуваних суспільно-корисних робіт та погодження переліку об’єктів, на яких особи відбуватимуть адміністративні стягнення у вигляді суспільно корисних робіт; про демонтаж самовільно встановлених на території міста Переяслава-Хмельницького об’єктів зовнішньої реклами; про погодження місця розміщення групи пересувних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності ФОП Церковній І.М. на площі Богдана Хмельницького в місті Переяславі-Хмельницькому; про надання дозволу ФОП Кириченку В.В. на розміщення об’єктів зовнішньої реклами по вул. Шкільній, 48-б у м. Переяславі-Хмельницькому; про надання дозволу ФОП Гриценко В.В. на розміщення об’єктів зовнішньої реклами по вул. Шкільній, 45 у м. Переяславі-Хмельницькому; про надання дозволу ТОВ БГФ «Меркурій» на розміщення об’єкта зовнішньої реклами навпроти АЗС по вул. Івана Мазепи, 28 у м. Переяславі-Хмельницькому; про погодження місця розміщення групи пересув­них тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності ТОВ «Парадігм Група» на площі Богдана Хмельницького в місті Переяславі-Хмельницькому; про затвердження актів обстеження зелених насаджень на території міста; про створення комісії з питань реалізації державної регуляторної політики в місті Переяславі-Хмельницькому; про створення робочої групи з ліквідації торгівлі у невстановлених місцях на території м. Переяслава-Хмельницького; про продовження ФОП Корпанюку К.М. строку дії дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами по вул. Героїв Дніпра,37 в м. Переяславі-Хмельницькому;  про затвердження акту приймання-передачі каналізаційної мережі, що знаходиться по вул. І. Мазепи на баланс КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ;  про затвердження нового складу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в місті Переяславі-Хмельницькому  та Положення про неї;  про утворення комісії з питань призначення державних соціальних допомог, надання населенню пільг, житлових субсидій, та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та затвердження Положення про неї.

Члени виконкому розглянули звернення громадян з житлових питань, а також питань  архітектури та містобудування, виплати соціальних допомог та субсидій, встановлення опіки та піклування, захисту прав дітей. По всіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні рішення.

Додати коментар