Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує на святкування Великодня

Древній Київ у «Парку Київська Русь» щиро вітає вас зі світлим святом Воскресіння Христового! Зичимо вам благодаті, добробуту, гарного настрою, миру, злагоди та душевної величі.

Запрошуємо вас на Великодні свята 15-17 квітня 2017 року. Це чудова можливість ознайомитися з багатою історичною спадщиною України, пройтися вуличками середньовічного міста, покататись на княжих конях та долучитись до стародавніх обрядів.

15 квітня відбудеться неймовірно вражаючий захід «Меч князя Святослава» – Відбірковий турнір на Чемпіонат світу з середньовічного бою по версії IMCF. Бої в залізних обладунках відбуватимуться як один на один, так і в групових номінаціях, а участь у них братимуть і чоловіки, і представниці прекрасної, але не слабкої статі.

16 та 17 квітня на Вас чекатиме Великодня програма: оригінальна театралізована постановка – вертеп на Великдень “Історія свята з давніх годин до наших днів”, виступи кінно-трюкового театру, показові виступи зі середньовічною зброєю, дружні хороводи та ігри з гостями, захоплююче дійство «Бій за коня», можливість покататися верхи, постріляти з лука, відвідати музеї та експозиції.

«Парк Київська Русь» знаходиться у с. Копачів, Обухівський район, Київська область. Час роботи Парку: з 10:00 до 19:00, театралізована програма у вихідні та святкові дні – з 13:30 до 18:00.

З повагою, Президент «Парку Київська Русь» Володимир Янченко

Довідка

«Парк Київська Русь» – це єдине у світі відтворення середньовічного міста – Древнього Києва V-XIII століть в розмірах його історичного центру, відомого як Дитинець Києва в масштабі 1:1 на основі наукових знань. А також відтворення атмосфери Древньої Русі. Проект покликаний виховувати почуття патріотизму, формувати національну свідомість і гідність, стимулювати інтерес до вивчення історії України.

Додати коментар