Пропонуємо поставку світлодіодних ламп та світильників з цоколем

З кожним роком підприємствам і організаціям України доводиться витрачати все більше коштів на оплату електроенергії. У зв’язку з цим, величезним попитом користуються технології, що дозволяють економити при оплаті комунальних платежів і зокрема електроенергії.

Ми пропонуємо поставку світлодіодних ламп та світильників з цоколем Е27, Е40, G24,G9,G4, T8  для освітлення офісних, торгових, виробничих приміщень. Для освітлення в навчальних закладах: садочки, школи, університети, інститути, гімназії, ліцеї, технікуми і т.д. В охороні здоров’я: поліклініки, лікарні, пологові будинки, і т.д. У житлово-комунальному господарстві (ЖКГ) для освітлення під’їздів, сходових кліток, ліфтів, підсобних приміщень, прибудинкових територій і т.д. На виробничих підприємствах: заводи, комбінати і т.д.  Прожектора для освітлення виробничих територій, дитячих майданчиків, підземних та наземних паркенгів, автопарків, переходів, спортивних майданчиків, виробничих приміщень і т.д. Прожектора (ліхтарі) для освітлення автомобільних трас, доріг, дворів, дитячих майданчиків, місць для відпочинку, парків застосування яких дозволить Вашому підприємству в три рази менше, платити за електроенергію при більш яскравому і рівномірному світінні.

Крім світлодіодної продукції ми також пропонуємо лампи: люмінесцентні, енергозберігаючі, розжарювання,  ДНАТ, ДРЛ, МГ, без дросельні, бактерицидні.       Лампи різних цоколів і потужностей.

Також ми виробляємо адресні таблички з назвами вулиць, наклейки, таблички,  стенди інформаційного змісту, листівки, буклети  які використовуються  в навчальних закладах: садочки, школи, університети, інститути, гімназії, ліцеї, технікуми і т.д. В охороні здоров’я: поліклініки, лікарні, пологові будинки, і т.д.  На виробничих підприємствах: заводи, комбінати і т.д. також вони використовуються  в супермаркетах,  гіпермаркетах, ТРЦ, банках, БЦ, і т.д.

Наші переваги:

  • індивідуальний підхід
  • якісна продукція
  • виконання гарантійних зобов’язань
  • конкурентоспроможні ціни
  • виконуємо електромонтажні роботи

З повагою  В’ячеслав

099 466-44-19;   099 910-31-97

Види діяльності:
– Безкоштовна утилізація ламп 
– Торгівля сонячними панелями, освітленням (лампи, світильники, прожектори та інше)
– Електромонтажні роботи, ремонт і технічне обслуговування електричного устатковання
– Адресні таблички з підсвіткою на сонячних панелях
– Типографічна діяльність виробництво:  наклейки, таблички, плани евакуацій, банери, інформаційні стенди та інше 
– Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткуванням і приладдям до нього

Додати коментар