Відбулася щотижнева апаратна нарада

 16 липня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі. Він також представив нового начальника ВУКГ Віктора Коркача і висловив сподівання, що під його керівництвом це комунальне підприємство почне працювати ефективніше.

Також Тарас Вікторович повідомив про присудження Інститутом обдарованої дитини НАПН України місцевому БХТДЮМ «Джерело» (керівник Ніна Товкун) І місця з врученням Золотого сертифікату і дав доручення профільному заступнику відповідно відзначити на День міста працівників даного закладу; та передав слова вдячності від організаторів та учасників військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») представникам місцевого самоврядування та підконтрольним йому службам за теплий прийом та змістовне дозвілля.

Головний архітектор міста Анна Степаненко доповіла про проведену роботу її відділом на минулому тижні і повідомила, що з-поміж багатьох питань запланованих до виконання цього тижня ретельно займатимуться  створенням комплексної схеми для підприємців, МАФи яких знаходяться наразі на т.зв. «червоній лінії» по вул. Шкільній. Анна Сергіївна повідомила і про план дій стосовно незаконно збудованих гаражів.

Про роботу комісії, яка виявляє  місця здійснення незаконної підприємницької діяльності доповіла начальник відділу підприємництва Анна Гаценко. Вона наголосила, що подібні заходи продовжуватимуться й надалі. В.о. головного лікаря ЦПМСД Олена Базель наголосила, що вже близько чотирнадцяти з половиною тисяч переяславців підписали декларації із лікарями.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про закінчення роботи у місті українсько-німецького табору і анонсувала початок роботи іншого міжнародного табору, представники якого допомагатимуть діткам із обмеженими фізичними можливостями.

За ініціативи міського голови присутні обговорили представлені макети в’їзних знаків до міста  і навіть провели сигнальне голосування.

 

 

Додати коментар