«Міс чарівність» визначали серед працівниць Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів

Нещодавно в одному із найбільших стаціонарних відділень Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів відбулося свято людяності, жіночності та добра  «Міс чарівність-2017».

Ініціатором та організатором заходу стала клієнтка закладу Ірина Коровайна, яку на втілення цієї задумки в життя надихнув  загальноміський конкурс  «Людина року-2017», котрий нещодавно проходив у місті.

Ірина Анатоліївна дуже відповідально підійшла до підготовки конкурсу, залучила як психолога та організатора  Центру, так і клієнтів.

 Із 16 претендентів медперсоналу відкритим голосуванням було обрано трьох  най-, най- на думку підопічних закладу. 

Тож, у підсумку голосування, ІІІ місце отримала  – Ніна Гришко, ІІ – Софія Кабанова, а  І місце дісталося Оксані Колодій. За перемогу красуні отримали заслужені квіти та пам’ятні подарунки.

Керівник Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів  Раїса Голованова щиро порадувалася за своїх підопічних, які власними силами організували таке свято доброти та людяності.

Свої музичні вітання присутнім дарували учасниці ансамблю «Весняний подих»,  дует  «Два кольори», підопічна закладу Наталія Ткач, а декламації – клієнти Центру.

У заході взяла участь заступник міського голови Валентина Губенко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой, начальник МЦСССДМ Валентина Мільгевська та начальник відділу фізичної культури, молоді та  спорту Валерій Мільгевський.

За підписом міського голови Валентина Валеріївна Ірині Коровайній вручила подяку за ініціативність.

 

 

Додати коментар