Вихованки акробатично-хореографічної студії «Фантазія» та хореографічної студії «Перлина» БХТДЮМ підкорили Болгарію

Вихованки акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівник Тетяна Ковшун) та хореографічної студії «Перлина» (керівник Ірина Марченко) БХТДЮМ «Джерело» (керівник Ніна Товкун) – стали лауреатами двох Міжнародних конкурсів – «Звезднии Мостове-2018» (організатор Жанна Тетьора) і «Summer Star»-Літо 2018» (організатор Валентина Пас) в м. Кітені (Болгарія), які проходили із 1 по 8 липня.

Дорога наших юних зірочок у Болгарію пролягала через місто-герой Одесу, де вони мали захоплюючу екскурсію містом. У Болгарії ж їх розмістили на проживання у міжнародному оздоровчому таборі «Вместе».

Конкуренція на конкурсі була досить потужна, оскільки у ньому брали участь колективи із Дніпра, Енергодару, Києва, Одеси, Черкас, Запоріжжя, Полтави, Львова тощо. Але наші дівчатка довели, що вони кращі і недаремно скільки років підряд своїми новими й новими перемогами радують як наставника, так і батьків.… А  своєю грацією та неймовірним бажанням стати кращими з кращих наші акробатки підкорили іменитих суддів у Болгарії і їх обрали, у числі 19 най-, най-, колективів, для виступу на Гала-концерті фестивалю на відкритій сцені Приморська.

Крім виступів, діти щоденно були зайняті у різноманітних майстер-класах, уроках аквааеробіки, катанні на катері, купанні у морі, екскурсіях та тематичних вечорах дозвілля.

Наставниці наших юних грацій також не витрачали даремно час – вони проводили цікаві та пізнавальні зустрічі зі знаменитими хореографами-постановниками, переможцями різноманітних танцювальних проектів і шоу та активно обмінювалися досвідом.

Крім того, діти взяли участь у святковій ході і Гала-концерті в м. Приморськ.

 Із Болгарії юні переяславки привезли чотири дипломи – три за перші місця та один – за друге, кубки, а також… запрошення на участь у Міжнародних конкурсах в Єгипті (Шарм-Ель-Шейх) та Чорногорії. А ще відзнаку за участь у встановленні рекорду у найтривалішому фестивальному марафоні. І не лише дипломи та медалі, але й багато незабутніх спогадів та вражень будуть нагадувати дітям, їх батькам і керівникам студій про перемоги і незабутній, прекрасно проведений час.

Море, сонце, знайомство із талановитими дітьми, відомими хореографами і телеведучими, із переможцями різноманітних телепроектів – ось чим запам’яталась їм Болгарія.

Батьки ж вихованок студій «Фантазія» та «Перлина» висловлюють щиру вдячність керівництву БХТДЮМ «Джерело» та невтомним хореографам-наставницям – Тетяні Ковшун та Ірині Марченко, які не шкодуючи власних сил та часу, постійно відкривають для своїх юних підопічних нові горизонти творчих перемог, навчають та підтримують своїх вихованок, ведучи їх до підкорення нових висот.

 

Додати коментар