Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату

План дій сталого енергетичного розвитку та клімату спрямований на зменшення споживання енергоносіїв та зниження викидів СO2.

         Документ необхідний для того, щоб Переяслав – Хмельницький міг стати повноцінним учасником Угоди мерів – провідної ініціативи ЄС, яка спрямована на підвищення енергоефективності та використання відновлювальних джерел енергії.

         Підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СO2 щонайменше на 30% до 2030 року.

         У свою чергу, Угода мерів відкриває шлях до отримання грантів та вигідних кредитів на енергозбереження під мінімальні відсотки.  

         ПДСЕР (К) аналізує нинішній стан справ енергоефективності та викидів СO2 та намічає низку заходів в муніципальному секторі, житловому, на комунальних підприємствах, спрямованих на підвищення енергоефективності.  

         В рамках проекту “Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки”, громада міста Переяслава – Хмельницького стала однією із малих громад України, яка відібрана експертною комісією в якості переможця конкурсу на розробку та написання Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та Клімату для малих громад України, з чисельністю населення не більше 50 тис., які планують прискорити розвиток власних громад.

         Впродовж кількох місяців робоча група з розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста співпрацювала з фахівцями по розробці ПДСЕР (К).

         17 липня о 10:00 в залі засідань міської ради відбудеться засідання робочої групи за участю керівництва міста, відповідальних відділів та управлінь, громадських організацій, депутатів міської ради.

         Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до обговорення Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату та пропонуємо ознайомитися з робочою версією даного документа.

Переяслав Annex baseline остання редакція

Робочий план Переяслав-Хмельницький (остання редакція)

Додати коментар