Міський голова провів апаратну нараду

9 липня Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та повідомив про події, які відбулися в Переяславі.

Увагу присутніх міський голова зосередив на зустрічі з віце-прем’єр-міністром України В’ячеславом Кириленком, головою КОДА Олександром Горганом та патріаршим намісником, митрополитом Переяславським і Білоцерківським УПЦ КП Епіфанієм. Тарас Вікторович наголосив на повному порозумінні відносно деяких питань, що стосуються життєдіяльності міста. Він також повідомив про те, що депутат Верховної Ради України Артур Палатний сприяв виділенню Кабміном субвенції, у розмірі 5 млн. грн., з державного бюджету  у бюджет міста Переяслава-Хмельницького на проведення робіт по утепленню місцевої ЗОШ №7.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко передав слова вдячності керівництву органів місцевого самоврядування від організаторів та учасників військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») за підготовку та організацію прийому учасників заходу.

Тарас Костін дав доручення:

заступнику міського голови Валентині Губенко провести нараду щодо відзначення Дня міста;

 інспекторам з благоустрою очистити електроопори по місту від рекламних матеріалів, відстежити хто займається цією неправомірною діяльністю та зафіксувати даний факт із подальшою передачею матеріалів до відповідних органів;

відділу підприємництва продовжити роботу по демонтажу незаконних об’єктів зовнішньої реклами та провести роз’яснювальну роботу із власниками неоформлених гаражів та МАФів;

відповідальним працівникам пришвидшити відокремлення цеху «Благоустрій» зі структури ВУКГ, продовжити роботу по питанню функціонування формування «Муніципальна варта Переяслава»; наголосив на необхідності  більш тісної співпраці із ГО «У добрі руки» по питанню подальшої долі безпритульних тварин.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила про роботу міжнародного молодіжного табору у місті та проанонсувала роботу іншої німецької делегації із 22 по 29 липня, учасники якої опікуватимуться дітками із обмеженими фізичними можливостями. Вона ж повідомила, що на 10 липня заплановано засідання Експертної ради з питання присвоєння звання «Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького».

Начальник управління соціального захисту населення Микола Гуща повідомив про роботу із зверненнями жителів міста по субсидіях та пільгових проїзних талонах, доповів також про надання матеріальної допомоги учасникам АТО у рамках обласної програми.

Начальник відділу культури Вікторія Гуріна подякувала усім, хто допоміг в організації свята Івана Купала та повідомила, що у 10 липня в НЦК «Зустріч» приїде творча група передачі «Фольк-musiс» на чолі із ведучою Оксаною Пекун для проведення чергових зйомок програми, а також проінформувала, що привітати переяславців із Днем міста до Переяслава запросили гурт «Тартак» та Національний президентський оркестр.

 

Додати коментар