На Київщині відзначали третю річницю з дня створення Нацполіції України

4 липня в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

Представників поліції Переяславщини вітали голова РДА Юрій Клименко, голова районної ради Петро Качкалда та міський голова Тарас Костін.

 «Маю тверді підстави зазначити, що поліція Переяславщини робить усе необхідне для захисту загальнолюдських цінностей, життя, здоров’я жителів міста та району. Я вдячний кожному поліцейському за самовідданість, мужність та фаховість і бажаю всім працівникам високих досягнень та вагомих здобутків у службі», – у вітальному слові наголосив начальник відділу поліції Олег Петренко.

За самовіддану працю щиру вдячність всім працівникам та ветеранам поліції висловив Тарас Костін і побажав «…міцного здоров’я, мирного неба, особистого щастя, в домівках – світла і злагоди, в серцях – добра, в службових справах – принциповості та наполегливості».

За успіхи у службі грамоти, подяки, грошові винагороди, пам’ятні подарунки та квіти отримали найдостойніші працівники професії.

Музичні вітання цього дня лунали для винуватців торжества від Миколи Гриценка та тріо «Дівчата».

На завершення заходу гостей свята запросили переглянути виставкові стенди з озброєнням та технікою переяславської поліції.

Додати коментар