Втрата. Раптово пішла з життя Наталія Лимаренко

4 квітня 2017 року раптово пішла з життя педагогічний працівник, керівник гуртка «Рукоділля» Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді

ЛИМАРЕНКО НАТАЛІЯ МИХАЙЛІВНА

Народилася Наталія Михайлівна 3 жовтня 1982 року в місті Переяславі-Хмельницькому.  У 2013 році закінчила Переяслав-Хмельницький ДПУ ім. Г.С. Сковороди.

Разом із чоловіком виховувала сина.

Із січня 2010 року  творча, креативна, ініціативна, щира і відповідальна Наталія Михайлівна  стала ще однією зірочкою серед неповторних педагогів Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Переяслав-Хмельницької міської ради. Добра, проста і скромна, велика трудівниця і майстер своєї справи  Наталя стала відома переяславцям своїми квітами із стрічок і фоамірану, сучасними вишиванками, незвичайними сувенірами та панно. Творчі роботи гуртківців, виконані під керівництвом вмілого наставника, здобували перемоги на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах декоративно-ужиткового мистецтва, прославляючи наше рідне місто.

Не тільки гуртківці, але  і їх батьки назавжди залишаться вдячними Наталії Михайлівні за увагу, сердечність, любов до дітей.

Усі ми сумуємо разом із рідними Наталі Михайлівни.

Вічна пам’ять!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін

Додати коментар