На День молоді до Переяслава завітав Карлсон

День Молоді — свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість не залежить від віку — вона живе в душі  тієї людини, яка не перестає будувати плани і виконувати задумане, всупереч усім труднощам…” – наголосив міський голова Тарас Костін під час відзначення 24 червня у місті Дня молоді. Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, це свято особливе, бо молодість — відповідальна пора, коли людина ухвалює свої перші рішення, які можуть вплинути на все життя, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодь — це наше майбутнє, це та потужна сила, що робить світ іншим. Тож кращих представників молоді нашого міста, міським головою та його заступником Валентиною Губенко, було відзначено Почесними грамотами та пам’ятними подарунками – з цього приємного моменту і розпочався святковиий концерт. 

Насичену музичну програму для жителів та гостей міста  підготували  місцеві артисти – зірки і зірочки НЦК “Зустріч” та місцевого педуніверситету. Традиційно “запалював” і ведучий Андрій Іващенко. 

На території площі було чимало розваг для дітей, неподалік було облаштовано куточок вуличної їжі, де бажаючі смакували стравами.

У рамках святкувань було проведено змагання із армреслінгу серед чоловіків та жінок. Переможців було нагороджено на центральній сцені міста.

О 21:00 розпочалася пінна вечірка. Музичний настрій  задавав DJ Karlson, який і сам грав на всьому(!), крім нервів… Фото нижче розкажуть про настрій вечора краще…

 

Додати коментар