Реконструкція Борисоглібської площі

В червні 2018 року були проведені роботи по демонтажу стелли пам’ятнику Леніну. З метою приведення вищевказаної площі в належний естетичний стан, виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради планує провести реконструкцію Борисоглібської площі, а саме в 2018 році виділити кошти на розроблення проекту землеустрою земельної ділянки, в 2019 році запланувати фінансування на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту  «Реконструкція Борисоглібської площі», на 2020 рік запланувати фінансування на виконання робіт по реконструкції Борисоглібської площі. Даний об’єкт розбитий в три роки, оскільки на 2018 рік заплановано виконання значної кількості об’єктів, зокрема капітальний ремонт парків, капітальний ремонт доріг та тротуарів, будівництво артезіанської свердловини в мікрорайоні Підварки, капітальний ремонт водопровідних мереж, придбання спецтехніки для комунальних підприємств.

Також повідомляємо, що на сесії Переяслав-Хмельницької міської ради депутатами минулого скликання прийнято рішення від 27.02.2014 року № 04-54-VI «Про розгляд звернення протоієрея Іоана Бобітка щодо будівництва Храму Святих Мучеників Бориса і Гліба та встановлення Монумента пам’яті Небесної Сотні».

Враховуючи вищевикладене виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради виносить на обговорення архітектурно-будівельної ради питання стосовно надання пропозицій з реконструкції Борисоглібської площі.

Про дату і час проведення засідання архітектурно-будівельної ради буде повідомлено додатково на сайті міста.

З повагою
міський голова Костін Т.В.

Додати коментар