У зв’язку зі зміною бюджетних рахунків запрошуємо громадян сплатити до 27 червня земельний податок, податок на нерухомість та транспортний податок

Головне управління ДФС у Київській області повідомляє, що з 02 липня 2018 року діятимуть нові реквізити бюджетних рахунків. Громадянам, які отримали від органів ДФС повідомлення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухомість і транспортного податку, варто врахувати, що протягом вихідних: 28 червня – 1 липня зарахування сплачених сум не здійснюватиметься.

З 02 липня банківські операції проводитимуться згідно з новими бюджетними рахунками, тому ГУ ДФС у Київській області рекомендує платникам земельного, транспортного податків та податку на нерухомість виконати податкові зобов’язання до 27 червня 2018 року.

Податкові повідомлення про нараховані суми майнових податків вже отримала більшість платників. У цих документах вказано рахунки, на які слід перераховувати кошти.

З метою уникнення бюджетних втрат, помилок при зарахуванні та виникнення податкових боргів, просимо платників податків Київщини сплатити нараховані суми майнових податків до 27 червня. У разі перерахування вказаних у податкових повідомленнях сум пізніше (з 02 липня 2018 року), необхідно обов’язково уточнити нові реквізити бюджетних рахунків.

Нагадуємо, що повний перелік бюджетних рахунків розміщено на субсайті територіальних органів ДФС у Київській області за посиланням http://kyivobl.sfs.gov.ua/.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар