Відбулося чергове засідання оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків міста

 19 червня  відбулося чергове засідання оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків міста Переяслава-Хмельницького влітку 2018 року з метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей міста.

Розглянуто питання виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Програми відпочинку та оздоровлення дітей міста Переяслава-Хмельницького на 2018-2020 роки» та дотримання Положення про порядок підбору та направлення дітей міста Переяслава-Хмельницького до закладів відпочинку та оздоровлення за кошти міського бюджету. 

В міському бюджеті передбачено на оздоровлення в 2018 році 600 000 тис. грн., за які на тендерних умовах закуплено 63 путівки для оздоровлення з 22 червня по 12 липня в ДОЗ «Перлина Чорномор’я» дітей пільгових категорій, а це: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з особливими потребами, які здатні себе обслуговувати, діти внутрішньо переміщені із зони АТО. 

Членами оперативного штабу розглянуто заяви, що надійшли, та укомплектовано списки дітей,  які поїдуть на відпочинок.

Додати коментар