На Київщині відзначили День дільничних офіцерів поліції України (Фоторепортаж)

18 червня в Україні відзначається День дільничного офіцера поліції. Із цієї нагоди у актовому залі Переяслав-Хмельницької РДА відбулися урочистості. У них взяли участь: генерал-лейтенант міліції у відставці, екс-віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема, голова РДА Юрій Клименко, голова Яготинської РДА Василь Шмигановський, голова райради Петро Качкалда та перший заступник міського голови Григорій Карнаух.

 “Вам довірено берегти правопорядок і спокій жителів Переяславщини. І вкрай важливо, щоб ваш професіоналізм не підводив вас на службі… Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але мені приємно відзначити, що дільничні інспектори сумлінно виконують свої службові обов’язки… У день професійного свята бажаю вам козацького здоров’я, родинного затишку та достатку, надійних ангелів-охоронців на усіх життєвих шляхах, професійного зростання та, головне, шани і поваги від людей, яким допомагаєте” – побажав начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області, полковник поліції Олег Петренко.

Крім щирих слів вітань за сумлінну роботу кращих дільничних офіцерів було відзначено  подяками, квітами та матеріальним заохоченням від керівництва міста та району.

Три подяки за підписом міського голови Тараса Костіна передав дільничним офіцерам – Сергію Кузьменку, Ярославу Якименку та Станіславу Сідалу, його заступник Григорій Миколайович. Він же добрим словом згадав і про ветеранів служби, які наразі знаходяться на заслуженому відпочинку, а в минулому також були «бійцями першого фронту» – дільничними офіцерами і залишили по собі лише приємні спогади.

Віталій Ярема кращим представникам Переяслав-Хмельницького, Баришівського, Березанського, Яготинського та Згурівського відділень поліції презентував ноутбуки. Районному відділу поліції він також передав 1 ноутбук та  кілька роутерів.

Музичні вітання винуватцям торжества подарували Микола Гриценко та Лідія Ющишина.



 

 

Додати коментар