Півсотні спортсменів змагалися на Дніпрі

Уже більше десяти років міська організація ФСТ «Україна» (голова Василь Онопрієнко) на березі Дніпра на початку червня проводить літню спартакіаду. Ось і минулої суботи на міському пляжі відбулися її чергові змагання у шести видах спорту – повідомляється на сайті «Вісника Переяславщини».

Спортсменів зібралося як ніколи багато (близько п’ятдесяти), тож боротьба була запеклою на всіх майданчиках. Особливо впертою вона була в жіночому пляжному волейболі (в команді – 2 гравці), де перша команда Ташані сенсаційно перемогла, обійшовши срібного та бронзового призерів – команди педуніверситету та центру зв’язку. У чоловіків найсильнішими волейболістами виявилися представники університету, команди «Костал» та «Підварки» зайняли відповідно друге та третє місця. У пляжному футболі (в команді – 5 гравців) беззастережно перемогли хлопці з команди «Батьки та діти», друге місце – у «Костала», третє – в команди центру зв’язку.

Оскільки шість гирьовиків, які прибули на спартакіаду, мали різну власну вагу, змагання було вирішено проводити в одній ваговій категорії – абсолютній. Переміг, піднявши 24-кілограмовий снаряд 240 разів, Анатолій Яковченко з Гречаників. Юрій Голота з Виповзок показав другий результат (201 підйом), вовчківчанин Анатолій Дима – третій (195).

В армрестлінгу (вагова категорія до 75 кг) найсильнішим виявився Артур Костюк, а ось у трьох інших – до 80 кг, до 90 кг та абсолютній – переміг Микола Петров. У плаванні на 100 м найшвидшим став Микола Богатир – його результат 1 хв. 35 сек. У ветеранів на плавальній дистанції 50 м з результатом 1 хв. 01 сек. переміг Микола Харін.

Всі переможці та призери отримали медалі відповідного ґатунку від міського відділу спорту. Призами учасників змагань з гирьового спорту забезпечив підприємець Анатолій Дима. Особлива вдячність організаторів – керівництву ТОВ «Костал Україна», яким виділено кошти на організаційні заходи та суддівство, а також приз – футбольний м’яч – переможцю змагання з пляжного футболу.

 

Додати коментар