Вчителі міста опановували нові методи роботи із першачками

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 15.01.2018 року №34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи» та графіку Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації.

Із 11 по 15 червня в м. Переяславі-Хмельницькому, на базі ЗОШ №7 проходив ІІІ етап курсів НУШ, для вчителів, які в 2018-2019 н.р. будуть працювати в 1 класах.

Під час навчання вчителі разом зі своїм тренером Тетяною Харабарою опрацювали нові форми і методи роботи  в першому класі. Кожного дня в цільовій формі проходили «Ранкові зустрічі». Вчителі познайомились з формами і методами роботи з «Lego». У роботі курсів взяли  участь психолог методичного кабінету відділу освіти Світлана Горбаченко, директор комунальної установи «Переяслав-Хмельницького інклюзивно-ресурсного центру» Микола Духновський, вчитель початкових класів ЗОШ №2 Алла Проніна.

Допомогу в організації навчання надавали завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Ірина Божко, методист методичного кабінету відділу освіти Ніна Бутник та профспілка міста.

Додати коментар