Переможці вже у Переяславі

12 червня гостинний Переяслав уже вдруге зустрічав на своїй землі членів Місцевої асоціації  органів місцевого самоврядування «Крок громад» Нікольського району Донецької області – переможців олімпіад з української мови, географії, біології, історії та їх вчителів на чолі із керівником делегації Сергієм Молоновим, у рамках спільного проекту МАОМС «Крок  громад», Переяслав-Хмельницької міської ради та Студради місцевого університету «Переможці – до Переяслава».

Школярів та їх наставників вітав в залі засідань будинку самоврядування міський голова Тарас Костін. Під час зустрічі про наше місто гостям розповіла заступник міського голови Валентина Губенко, про роботу Міської Ради Дітей Переяслава  – його голова Інна Товкун. У ході зустрічі Сергій Володимирович презентував Тарасу Вікторовичу картину «Нікольське з висоти пташиного польоту», а юні нікольці своїм одноліткам – пам’ятні магніти із написом: «З вдячністю та повагою! Нікольці», переяславчани ж навзаєм подарували гостям щоденники із символікою нашого міста.

Музичні вітання лунали від юних переяславців неодноразових переможців всіляких міжнародних пісенних конкурсів Валерії Христюк, Віталія Сандиги та Вікторії Якубівської. Гучними оплесками дякували юним артистам як керівництво міста так і гості.

У планах донеччан на найближчі 2 дні – оглядова екскурсія містом та екскурсія до Києва.

 

Додати коментар