Діти з особливими потребами яскраво зустріли літо

 

Розпочалося дзвінке літо, і веселі та невгамовні дітлахи нарешті дочекалися чудової пори – літніх канікул. І дуже важливо, щоб кожна дитина за час літніх канікул збагатилася духовно і почувала себе комфортно, особливо ж це стосується дітей з обмеженими функціональними можливостями.

Традиційно цієї пори у рамках відзначення Міжнародного Дня захисту дітей Переяслав-Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує для цієї категорії дітей цікаві, змістовні заходи. Зокрема, 8 червня діти знову зустрілися у місцевому закладі 
 3D «CINEMA». Маленькі гості зручно розмістилися за столиками на яскраво уквітчаній терасі кафе. З початком літа юних учасників заходу привітала директор центру Валентина Мільгевська. Вона побажала дітям рости міцними, щасливими і щодня радувати батьків та близьких людей. Дітвора мала час, щоб неквапно пригостилися піцою, соками та морозивом, затим переглянути яскравий мультфільм «Провідна зірка». Діти отримали гарний настрій, яскраві враження та емоційний заряд.

Додати коментар