В Переяславі-Хмельницькому стартувала підготовка до Всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою разом!” з прибирання міського пляжу на річці Трубіж

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація Let’s do it, Ukraine спільно з міжнародним рухом Let’s Do It! World під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко та за підтримки Київської обласної державної адміністрації проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій –«Зробимо Україну чистою разом!», яка відбудеться 29 квітня 2017 року з 10:00 по всій території України.

В рамках цієї акції в місті Переяславі-Хмельницькому відбулась підготовка – працівники виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради прибирали пляж на річці Трубіж.

Разом із працівниками виконавчого комітету працював з благоустрою депутат міської ради Юрій Шинкар.

Раніше працівники міської ради взяли участь в суботнику на закріплених територіях – Меморіалу Слави героям Переяславщини Другої світової війни та АТО, набережній річки Трубіж, що поряд із будинком самоврядування міста.


Додати коментар