Школа «New generation» запрошує дітей у літній англомовний табір

Нещодавно в районному будинку культури вітали учнів  школи іноземних мов «New generation», які закінчили мовні курси певних рівнів складності. Нагадаємо, що  в закладі навчають  англійської, німецької, французької та італійської мов – повідомляє “Вісник Переяславщини”.

Директор школи  Юлія Погуца і її заступник Наталія Король вручили сертифікати 180 слухачам. Серед них – 20 випускників. Це учні, які в цьому році закінчують 11 клас. Їм на згадку подарували сувенірні магніти.

– Ми готували цих учнів до складання ЗНО з англійської мови. Діти, які хочуть  отримати високі бали, навчаються в нас два-три роки. Це оптимальний час для якісної підготовки, – зазначила Юлія Погуца (27 років). – Більшість наших слухачів продовжать навчання, удосконалюючи рівень володіння іноземними мовами – повідомляє міськрайонна газета “Вісник Переяславщини”.

Вона також зазначила, що в 2017 році відкрився філіал школи «New generation» у Києві. Наразі її відвідують близько 20 учнів.

Хорошою тенденцією є те, що в школі навчаються двоє або більше дітей з однієї сім’ї і навіть батьки й діти. Скажімо, цього року сертифікати отримали Вадим Левченко і його син-школяр Дмитро, сестри Марія і Катерина Поліщуки, брати і сестри Дмитро і Вікторія Ставицькі, Андрій і Софія Будняки та інші.

Після урочистої частини слухачів школи, а також батьків і друзів, які прийшли їх підтримати, частували різноманітними солодощами.

Як розповіла Юлія Погуца, з 16 червня «New generation» відкриває літній англомовний табір для дітей, який діятиме на базі школи (вулиця Івана Мазепи, 22). Він триватиме три тижні (по два заняття щотижня). До нього запрошують усіх охочих.

– Головне правило табору – усе спілкування англійською! – наголосила директор школи. – У програмі буде перегляд і прослуховування цікавого й пізнавального матеріалу, ігри, квести, творчі завдання. Вільне спілкування англійською на різні теми додасть впевненості дітям і підвищить рівень розмовної мови.

Додати коментар