У місті триває семінар-навчання «Патріотичні екскурсії» (Фоторепортаж)

Багато різноманітних і різнопланових заходів національно-патріотичного спрямування відбувається на Київщині за участі молоді. 
Одним із таких став семінар-навчання «Патріотичні екскурсії Київщини», що проходить 07-08 червня у нашому місті. Метою його проведення є відновлення забутих сторінок історії, підвищення зацікавленості молоді видатними історичними постатями – нашими земляками, підтримка та розвиток історико-краєзнавчого руху на Київщині та залучення до нього молодіжних організацій, активної молоді, ВПК. А також формування свідомої позиції молоді щодо історичної спадщини нашого народу.

А розпочали своє дводенне навчання учасники семінару з авторської патріотичної екскурсії славнозвісним містом Переяслав, яку підготував і провів для них переможець минулорічного навчання, голова громадської ініціативи «Корінь нації» Микола Богатир.
Незабутні враження справив на всіх Переяслав. Скільки таємниць ще він має?

Самі ж тренінгові та практичні заняття проходять на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», який з усією гостинністю прийняв на своїх теренах цей чудовий захід.
Протягом двох днів учасники ознайомляться зі специфікою та особливостями створення та проведення патріотичних екскурсій, дізнаються про невідомі сторінки історії рідного краю, навчаться створювати екскурсійні маршрути на Google-карті та ще багато цікавої інформації та матимуть змогу на практиці спробувати створити власний патріотичний маршрут.

А організаторами цього чудового заходу стало управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації спільно з комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр», міською радою, громадською ініціативою «Корінь нації», громадською організацією «Патріотичні екскурсії по Україні».

Додати коментар