Залучення інвестицій в енергетику міста – це можливо!

6 червня 2018 року в торгово-промисловій палаті України відбулася конференція з фінансування заходів з енергоефективності міст та територіальних громад. Перший заступник міського голови Карнаух Григорій Миколайович та головний спеціаліст відділу економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради Ірина Миколаївна Мацаєнко були представниками від міста Переяслав – Хмельницький.

         Учасники конференції дізналися із перших вуст як і де отримати кошти для побудови енергоефективного міста та громади. Свої доповіді на заході представлять 10 спікерів (представники фінансових донорів, грантодавців, інвестиційних компаній, венчурних фондів та міжнародних і вітчизняних банків), які розказали про механізм отримання фінансування проектів з енергоефективності та альтернативної енергетики, грантову і технічну підтримку здійснення таких проектів. Також, під час воркшопу була можливість поспілкуватися з учасниками Invest Energy Day: познайомитися, задати нагальні питання, налагодити співпрацю.

         Даний захід – це нагода поспілкуватися з представниками міст, які вже мають досвід по залученню коштів в енергоефективність. Адже досвід успішних міст дає можливість оцінити свої можливості, визначитись з пріоритетами і рухатись вперед.

Додати коментар