У Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди  навчається «зірка» українського футболу – Віктор Циганков

До ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» на факультет фізичного виховання вступають чимало талановитих хлопців та дівчат. Багато з них стають майстрами спорту, чемпіонами світу з різних видів спорту. Чого тільки варті наші випускники брати Клички. Серед когорти визначних спортсменів чільне місце посідає капітан “Динамо” Віктор Циганков.

Своєю зрілою та впевненою грою із ранніх років Віктор виділявся серед однолітків, тому регулярно виступав за старших хлопців. На сьогодні Віктор дає чимало приводів для того, щоб звернути на себе увагу усієї футбольної громадськості не тільки в Україні, й далеко за її межами. Так, 14 серпня 2016 року Циганков дебютував за першу команду в матчі Прем’єр-ліги проти Кам’янської «Сталі». Дебют у Лізі чемпіонів відбувся 13 вересня 2016 року, у домашньому матчі проти «Наполі», де він віддав гольову передачу на 26 хвилині. 29 липня 2017 року Віктор Циганков став наймолодшим гравцем київського «Динамо», який оформив хет-трик, що допоміг киянам отримати домашню розгромну перемогу над львівськими «Карпатами». Сьогодні ж студент нашого вишу – топ-гравець команди.

У нашому університеті активно впроваджуються інноваційні педагогічні методи. Молоді викладачі пліч-о-пліч відомими професорами, академіками ставлять за мету виховання почуття патріотизму, національної самосвідомості, відданості Україні, виховання спортивно-патріотичних якостей у сучасної молоді.

Тож активно запрошую вступати до університету, що розміщується в одному з найдревніших міст України – Переяславі!

Віталій Коцур, викладач університету

Додати коментар