“Зелена миля-2018”

1 червня 2018 року команда КЗ КОР “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот” 
взяла участь у одночасному Всеукраїнському студентському забізі “Зелена миля-2018”, який відбувся на стадіоні Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Забіг відбувся в перший день літа одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях міст, селищ або паркових зонах, стадіонах, в закладах освіти та інших місцях.

Цей захід активно підтримується Міністерством освіти і науки України спільно зі Спортивною студентською спілкою України та Національним олімпійським комітетом України. Відкрили забіг ректор університету Віктор Коцур та начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Ільченко, декан факультету фізичної культури та виховання Віктор Куйбіда. Після урочистих вітань учасників забігу – старт. Довжина траси – 1609 метрів.

По завершенні забігу було проведено нагородження переможців. Серед них і учасники команди ліцею: Кутова Дарина (І місце), Гребеник Богдан (І місце), Міненко Даниїл (ІІ місце), Фефілов Іван (ІІІ місце).

 

Додати коментар