Святково, весело та емоційно у місті відзначили День захисту дітей (Фоторепортаж)

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
Із цієї нагоди у парку імені Тараса Шевченка відбувся святковий захід для відвідувачів пришкільних таборів міста. Привітати юних жителів Переяслава завітали: міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Катерина Лой.
Після традиційної переклички, оголошеної ведучою заходу Анною Сахно, першим галасливу дітвору привітав міський очільник. Тарас Вікторович побажав, щоб усі діти росли здоровими та радісними, а влітку не забували про спорт та книжки, важливість яких важко переоцінити для підростаючого покоління.
Вокально-хореографічними номерами своїх однолітків привітали вихованці БХТДЮМ – колективи «Фантазія», «Перлина» та «Акорд».
Петро Ярмоленко побажав дітворі веселих та безпечних канікул, щоб із новими силами, враженнями та емоціями 1 вересня повернутися до рідної шкільної родини.
Щирі слова вітань пролунали і з вуст Катерини Лой. А ще Катерина Іванівна озвучила, що цього дня кожна школа отримає корисні подарунки, а кожна дитина – подарункові сертифікати від ГО «Стара Гребля» на катання на конях.
Традиційно, захоплюючий показовий виступ для присутніх підготували учасники клубу самозахисту «Альянс».
А далі… насичена програма зі спортивно-розважальних заходів на станціях «Моряцька», «Падаюча вежа», «Га-Га-Бол», «Пушбол», «Енерджайзери» та ін., тож діти зовсім не мали часу аби сумувати, вони залюбки бавились в ігри, бігали, раділи, брали участь у конкурсах та розіграшах. Розваги для дітвори приготували активісти шкіл, гімназії, БХТДЮМ, спортшколи, клубу юних моряків, клубу «Майбутнє» та господиня ігрового центру, що знаходиться в парку, Тетяна Левченко.
Чималий ажіотаж зробили майстрині, які малювали на обличчях діток малюнки фарбою. Всі поверталися додому в нових образах: хтось був героєм сумного жанру зі сльозою на обличчі, хтось клоуном, старші хлопці надавали перевагу патріотичним малюнкам, дівчатка проявляли бажання намалювати метелика на щоці, а дітки молодшого віку хотіли бути звірятками.
Веселе святкування закінчилося смачно… Усіх його учасників пригощали морозивом.

 


Додати коментар