Силами міських комунальників та працівників ПОА “Україна” ліквідоване стихійне сміттєзвалище по вул. Музейній у районі колишніх карʼєрів цегельного заводу

             Робочою групою виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради з питань контролю стану благоустрою міста на чолі з першим заступником міського голови Карнаухом Г.М. при обстеженні мікрорайону «Підварки» було виявлено стихійне сміттєзвалище по вул. Музейній   у районі колишніх карʼєрів цегельного заводу. Недобросовісні громадяни звезли весь непотріб та тверді побутові відходи із своїх садиб на це місце. Серед усього сміття були навіть залишки ламп денного світла.

           Посильну допомогу в ліквідації сміттєзвалища надала приватно-орендна агрофірма «Україна», а також були задіяні працівники цеху благоустрою КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства». Протягом  5 днів сміттєзвалище ліквідовано.

            Міська рада планує організувати  охорону в даному місці, щоб не допустити повторного накопичення сміття від недобросовісних громадян.  Також сплановано робота рейдових мобільних груп із числа інспекторів по благоустрою за контролем додержання правил благоустрою в  місті. У випадку виявлення фактів порушення, до винних будуть прийматися міри адміністративного впливу.

 

Додати коментар