Тетяна Чеботарь потребує нашої допомоги!

«Інсульт у 35 років» – звучить надто страшно, щоб бути реальністю. Та, на жаль, страшні хвороби підло підстерігають нас у будь-якому віці.

Татьяна Чеботарь потрапила в біду. У Тані стався ішемічний інсульт, як наслідок – вона не відчуває руку та ногу. Щоб повернути дівчину до звичайного фізичного стану, лікарі щоденно їй назначають ліки, які розумієте, коштують немалих грошей. На жаль, зараз здоров’я Тані вимірюється саме грошима.

Таня Чеботарь є активним громадським діячем у сфері стерилізації безпритульних тварин! Не жаліючи власних сил, часу та здоров’я, вона займається суспільною та громадською роботою. Добра, чуйна, завжди протягне руку допомоги! Лише спільними зусиллями ми зможемо їй допомогти!

У перші два тижні від дня трагедії, ніхто не звертався за сторонньою допомогою, адже була змога лікувати Таню самотужки. Зараз гроші у батьків на межі. Тому, рідним не обійтися без зовнішньої підтримки. Дуже прошу Вас допомогти, хто, скільки може. Картка Приват Банк на ім’я Чеботарь Тетяни Вікторівни, номер картки: 5168 7422 2132 8820

Додати коментар