Матерів-героїнь, багатодітні родини та рідних тих, хто загинув в АТО, вшанували у Переяславі

18 травня в міському будинку працівників освіти Переяслава-Хмельницького (Київська область) відбулося свято, приурочене до Дня сім’ї та матері. Його учасниками були матері-героїні, матері та дружини, чиї сини та чоловіки загинули в АТО та немало багатодітних сімей. Всього зібралося понад три десятки родин переяславців. Так що зала була заповнена і дорослими, і дітьми. Зокрема, Михайло Білокур (50 років), який має чотирьох дітей шкільного віку, поділився, що в нинішніх умовах, якщо у сім’ї багато дітей, забезпечувати для них належний матеріальний стан не просто. Тому те, що їх не забувають, організовують такі свята, є принаймні доброю моральною підтримкою.

Організатором заходу стала міська служба у справах сім’ї та дітей. Як зазначила її очільник Катерина Лой, на сьогодні у Переяславі загалом є 23 матері-героїні, багатодітних родин 184. Виховується у них 607 дітей.

Учасників свята привітав міський голова Тарас Костін та інші. Зазначив, що повага до матері, традиційної української сім’ї були і повинні залишатися серед головних цінностей нашого суспільства. Від міської ради учасникам свята подарував комплекти полотенець та торти. А чудову концертну програму показали юні таланти міського будинку художньої творчості дітей.

Сайт міськрайонної газети “Вісник Переяславщини”

Додати коментар