В Переяславі відбувся методологічний семінар «Використання інноваційних арт-терапевтичних технологій у процесі психологічного супроводу особистості сучасного студента»

Цього року Фестиваль науки в Переяслав-Хмельницькому педуніверситеті імені Григорія Сковороди майорів різноманітними заходами. Яскраво й продуктивно пройшов науково-методологічний семінар «Використання інноваційних арт-терапевтичних технологій у процесі психологічного супроводу особистості сучасного студента», модераторами якого стали кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології Наталія Бочаріна та кандидат психологічних наук, старший викладач вище зазначеної кафедри Марина Хараджи, які є співробітниками лабораторій арт-терапії та інноваційних технології психологічного консультування,  що діє при педагогічному факультеті з 2016 року.

Саме в межах діяльності цієї лабораторії було розроблено арт-терапевтичну програму, яка була презентована у межах методологічного семінару-практикуму. У процесі роботи виникло чимало дискусійних питань та нових запитів до фахівців-тренерів заходу.

Червоною ниткою семінару стала тема особистості сучасного студента. Усі присутні відзначили важливість семінару і запропонували у подальшому організовувати подібні заходи та залучати ширше коло учасників.

Тетяна Кузьменко

Додати коментар