Директор центру зайнятості зустрілася з керівником ТОВ «Вудекспо»

З метою налагодження та розширення співпраці з роботодавцями, директор центру зайнятості Любов Красова зустрілася з керівником ТОВ «Вудекспо». Дане товариство займається переробкою та оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.
Під час робочої зустрічі директор ТОВ «Вудекспо» – Вячелав Христюк, ознайомив директора Переяслав – Хмельницького міськрайонного центру зайнятості з діяльністю свого товариства, переліком професій та спеціальностей, які необхідні у діяльності та перспективами розвитку. На сьогоднішній день підприємство повністю укомплектоване кадрами і поки що не планує набирати працівників. Зі свого боку, директор центру зайнятості ознайомила з локальним ринком праці, професійно-кваліфікаційним складом безробітних, які перебувають на обліку в СЗ та презентувала послуги служби зайнятості, особливо акцентували увагу на компенсації єдиного внеску, так як підприємство працює стабільно і практично не має плинності кадрів.
Співпраця центру зайнятості з роботодавцями є визначальною задля забезпечення працевлаштування незайнятого населення і якісного охоплення послугами усіх учасників на ринку праці.

Переяслав-Хмельницький міськрайонний центр зайнятості

 

Додати коментар