Міський голова провів апаратну нараду

  • 14 травня 2018 року у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю керівників установ та організацій міста, керуючої справами, секретаря ради, заступників міського голови. Міський голова повідомив присутніх про події, які відбулися у місті та в країні на минулому тижні та привітав працівників міської ради, які відзначали дні народження останнім часом. Керівники установ та організацій прозвітували про проведену роботу. Міський голова також дав доручення окремим керівникам. Першому заступнику міського голови:

відстежити стан дорожнього покриття у місцях проведення спортивних естафет міжнародних змагань з тріатлону «Слов’янська хвиля», продовжити проведення ямкового ремонту в місцях, де є в цьому потреба;

закінчити виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції центральних парків;

Заступнику міського голови з гуманітарних питань: тримати на постійному контролі роботу з підготовки урочистостей до Дня міста.

Керуючій справами виконкому: розпочати обговорення змін до Статуту територіальної громади міста із залученням громадськості.

Начальнику КП ВУКГ: щодня подавати інформацію про роботу підприємства до Диспетчерського центру та на сайт міської ради.

Головному архітектору: терміново подати пропозиції по майбутніх земельних аукціонах.

Начальнику КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа»: провести роботу з  асфальтування дорожнього покриття у місцях, де мали місце пориви теплотрас.

Начальнику відділу освіти міської ради: провести зустріч із підрядником, що виконував ремонтні роботи фасаду гімназії з ліквідації місць злущення фарби на фасаді приміщення за його рахунок.

 

Додати коментар