В Переяслав-Хмельницькому міське самоврядування має на меті придбати обладнання для видачі паспортних документів громадянам України

27 квітня перший заступник міського голови Григорій Карнаух провів робочу нараду з питань ефективного використання бюджетних коштів при придбанні обладнання для оформлення і видачі паспортних документів. В роботі наради взяли участь: начальник центру надання адміністративних послуг виконкому міської ради Тетяна Швидка, начальник фінансового управління міської ради Юлія Жарко, начальник відділу комунального майна управління економіки виконкому міської ради Інна Біляй, начальник фінансово-господарського відділу виконкому міської ради Людмила Гніда, державний реєстратор центру надання адміністративних послуг виконкому міської ради Олена Новікова.

Учасники наради розглянули цінові пропозиції щодо закупки обладнання, приклади впровадження оснащення для оформлення і видачі паспортних документів в подібних державних установах. Було вирішено звернутися до сесії Переяслав-Хмельницької міської ради з пропозицією уточнення коштів, які були виділені раніше на придбання обладнання для видачі паспортів.

 

Додати коментар