В Переяславі-Хмельницькому відбулася  нарада за підсумками роботи управління Пенсійного фонду

24 квітня 2018 року в Переяслав – Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області  відбулася  нарада за підсумками роботи управління за І квартал 2018 року за участю першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака.

Про роботу управління за І квартал 2018 року доповіли в. о. начальника управління Тетяна Бугай, начальники Переяслав – Хмельницького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Оксана Гресь, Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Ніна Бурчик, відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Оксана Самійленко.

Робота Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  протягом звітного періоду була спрямована на наповнення бюджету фонду, співпрацю з місцевими органами влади та роботодавцями, у визначені законодавством терміни проводились призначення та перерахунки пенсій, здійснювався прийом громадян, проводилась роз’яснювальна робота серед пенсіонерів, громадян працездатного віку та  учнівської молоді  на виїзних прийомах, зустрічах за місцем проживання та у трудових колективах.

Перший заступник начальника головного управління подякував колективу управління за злагоджену роботу, визначив основні напрямки для подальшої успішної роботи, а саме: активізувати інформаційну – роз’яснювальну роботу з населенням, залучення страхувальників до реєстрації на веб – порталі Пенсійного фонду.

Додати коментар