В Переяславі-Хмельницькому працівники виконавчого комітету провели прибирання закріплених територій (Фоторепортаж)

12 та 13 квітня працівниками  виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради та працівниками НЦК “Зустріч”, в рамках двомісячника з благоустрою, проведено весняне прибирання закріплених територій – біля дитячого садочку в мікрорайоні Борисівка, парку Тараса Шевченка в середмісті, Меморіалу Слави героям Переяславщини Другої світової війни та АТО та зони відпочинку біля річки Трубіж.

Під час заходу працівники органів виконавчої влади прибрали територію, прилеглу до пам’ятної стели, річкової зони, приведено у належний стан зелені насадження. Працюючи із запалом та гарним настроєм, працівники виконкому очистили від листя, сухої трави та сміття територію, прибрали повалені гілки та висохлий чагарник.

Великі кучі непотрібу незабаром вивезуть працівники Цеху “Благоустрій” КП ВУКГ.

Роботу міського самоврядування не було призупинено – в кожному управлінні чи відділі працювали спеціалісти виконавчого комітету міської ради.

Провівши значний та вагомий обсяг робіт з благоустрою, працівники виконавчого комітету міської ради закликають усіх громадян міста Переяслава-Хмельницького переглянути своє відношення до своєї «оселі» – рідного  краю, адже недарма кажуть: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!». Тим більше, що є вагомий привід зробити це зараз і разом – оскільки у цьому році рідне місто Переяслав відзначає 1111 років від першої згадки про місто в літописі.

Додати коментар