В Переяславі-Хмельницькому у віськово-спортивному ліцеї відбувся День відкритих дверей

День відкритих дверей в КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» розпочався переглядом відео-презентації про життя ліцею-інтернату “Патріот” після цього концертна програма, підготовлена учнями. Показовими виступами порадували гуртки “рукопашного бою” (к-к Середній Г.М.), духовий оркестр “Надія” (Маковський В.В.), як завжди були на висоті учасники хореографічного ансамблю “Лілея” (Богуш О.М.), прикладні види спорту теж були представлені – виступ учнів Віктора В. та Кутової Д. з програмою збору та розбору автомата (Шмалій А.І.). Всім присутнім дарували українські пісні учасниці вокального гуртка (Савчук І.В.), учень 5 класу Гуленко Богданта старший офіцер Національної гвардії України Володимир Воскобойніков. 

Зі вступним словом до присутніх звернувся директор ліцею-інтернату “Патріот” Василь Козій: “Ми раді, що Ви знайшли час і завітали до нашого закладу. Ми маємо багатющу історію існування ліцею на освітній мапі області. Сьогодні ми продемонструємо Вам наші можливості, зробимо екскурс в історичне минуле, ознайомимо із сьогоденням та планами на майбутнє”. Василь Васильович ознайомив із умовами для навчання, проживання та дозвілля, побажав успіху при здачі конкурсних випробувань, а на останок подарував присутнім пісню, у власному виконанні “А роки летять…”.

Майбутні ліцеїсти побачили і співпрацю ліцею-інтернату із військовими підрозділами, мали нагоду ознайомитися із бойовою технікою, автомобіль “Варта”, також пересвідчились, що налагодження тісних зв’язків із військовими підрозділами дає можливість учням отримати якісну освіту, з питань військово-спортивної підготовки та застосувати її на практиці. Заступники директора з навчальної частини Гром Наталія та з виховної роботи Тимченко Тетяна відповіли на запитання та провели змістовні екскурсії учбовим та спальним корпусами. Абітурієнти отримали рекламні буклети, перелік документів для вступу, а головне позитивні емоції та заряд бадьорості, пересвідчились, що їх дійсно чекають і створять належні умови для навчання та проживання.

Захід проходив за активної участі колективів художньої самодіяльності закладу, а також представників в/ч А3085, в/ч 3070 та Переяслав-Хмельницького ОМВК. Майбутні ліцеїсти та їх батьки мали можливість поспілкуватися із адміністрацією закладу, ознайомитись з правилами прийому на 2018 рік.

Більше світлин дивіться ТУТ.

Додати коментар