10 квітня презентація електробуса для жителів Переяслава-Хмельницького

До уваги жителів міста, депутатів міської ради, членів громадських організацій та представників засобів масової інформації!

В рамках реалізації Програми “Розвитку  пасажирського транспорту у місті Переяславі-Хмельницькому на 2018-2019 роки”, виконавчим комітетом Переяслав-Хмельницької міської ради  було запрошено офіційного дистриб’ютора компанії “Skywell” ТОВ “СКАЙВЕЛЛ Україна”   з метою проведення презентації електробуса. Організатор заходу – громадська організація “Агенція енергетичних реформ України” На даний  момент не йде мова про купівлю даного автобусу, він буде наданий для технічного обстеження, перевірки запасу ходу та інших характеристик, що допоможе вирішити наскільки такий автобус підходить для використання саме в нашому місті.

Коротка інформація про електробус: Автобус має пробіг на одному заряді 300 км, при цьому вартість електроенергії складає 0,34 грн на 1 км, тривалість повної зарядки 0,6-1,3 год. Пасажиромісткість автобусу – 79 пасажирів (34 місця для сидіння+1 місце водія). 

Запрошуємо Вас на презентацію, яка відбудеться 10 квітня 2018 року о 15:00 за адресою вул. Богдана Хмельницького, 27/25 (міська рада).

Додати коментар