На Київщині у виші відбувся тренінг від Григорія Семчука – «Фізіогноміка: мистецтво читання по обличчю»

21 березня для студентів, викладачів та всіх бажаючих в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди було проведено тренінг на тему «Фізіогноміка: мистецтво читання по обличчю» відомим фахівцем у сфері візуальної психодіагностики та фізіономіки Григорієм Семчуком.

Ще в давнину люди навчилися безпомилково зчитувати по обличчях необхідну інформацію. Фізіогноміка  – це наука, яка визначає взаємозв’язок зовнішнього вигляду людини та її характеру.

Під час тренінгу було розглянуто методи візуальної психодіагностики, які дозволяють проаналізувати характер та здібності людини, ґрунтуючись на властивих їй рисах обличчя. Тренінг було проведено на високому науковому та методичному рівні в активному режимі. Студенти брали жваву участь  в обговоренні теми, задавали безліч запитань. Лектор наводив багато фактів, прикладів.

Тренінг пройшов у дружній атмосфері за залишив приємні емоції у присутніх.

Пізніше планується ще один тренінг на тему «Психоаналіз захворювань».

Фізіогноміку потрібно вивчати всім і кожному задля того, щоб краще пізнавати людей. Але з іншого боку судити людину тільки по обличчю теж не правильно. Тому напрошується прислів’я «зустрічайте по обличчю, проводжайте за розумом».

Ольга Науменко

Додати коментар