В об’єднаному управлінні Пенсійного фонду проведено підсумки внутрішнього аудиту

20 березня 2018 року відбулась нарада за результатами внутрішнього аудиту, перевірки організації правової, кадрової роботи та забезпечення функціонування Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування в  Переяслав – Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова.

Про результати внутрішнього аудиту стану надходження і використання коштів в Переяслав – Хмельницькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області з 01 вересня 2015 року по 01.02.2018 року доповіла начальник управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галина Чопик.

Результати проведеного аудиторського дослідження свідчать, що управлінням вживались відповідні заходи щодо забезпечення виконання плану надходжень, наповнення бюджету Фонду. Забезпечено виконання законів та постанов з питань пенсійного забезпечення, своєчасну виплату пенсій та грошової допомоги, здійснювався контроль за дотриманням нормативно – правових розрахунків щодо фінансово – кошторисної дисципліни, веденням обліку застрахованих осіб. Проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота з питань пенсійного законодавства.

В ході проведення та підводячи підсумки наради, начальник головного управління неодноразово наголошував на тому, що в роботі Пенсійного фонду немає дрібниць, тому ми повинні працювати так, щоб не було жодних зауважень на роботу колективу. Всі проблеми, з якими звертаються відвідувачі, повинні вирішуватись на місці. Наше завдання – максимум поваги у спілкуванні з людьми, адже люди похилого віку потребують щоденних проявів доброзичливості та уваги.

Наостанок Василь Гайнулович подякував колективу управління за роботу.

Додати коментар