Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Вкотре для безробітних в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості, відбувся  «Інформайійний семінар для військовослужбовців та учасників АТО». В  заході взяв участь представник військової частини А 3085 заступник командира 6 самохідно-артилерійської батареї 2 самохідно-артилерійського дивізіону з морально психологічного забезпечення Олександр Красов.  

На початку семінару, з вступним словом до безробітних звернулася директор центру зайнятості, Любов Красова, яка проінформувала про активні програми сприяння зайнятості, відмітила , що служба за контрактом є не тільки почесний обов’язок, але й праця на благо вітчизни і своєї родини.

Лейтенант Олександр Красов презентував військову частину А 3085, яка базується в с. Дівички. Ознайомив присутніх з посадами, які потребують укомплектування, надав інформацію про умови проходження служби за контрактом, про матеріальне та грошове забезпечення, інформував щодо соціального пакету, а саме, якісне безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне харчування, щорічні та додаткові відпустки,  та інші соціальні гарантії встановлені законами.

В свою чергу наголосив на тому, що Збройні сили України гарантують своїм військовослужбовцям гідну заробітну плату, вищу за середню по країні.

До уваги мешканців міста та району за детальною інформацією, щодо вакантних посад у військовій частині А 3085 серед рядового сержантського, старшинського  та  офіцерського складу звертатись до Переяслав – Хмельницького міськрайонного центру зайнятості, адреса: Шевченка, 23 каб. №6, тел. (04567) 5-36-09.

Додати коментар