Слизькі тротуари міста посипають піском

Переяслав-Хмельницький знову накрило снігом та дощем, який замерз на тротуарах міста. Після денних завірюх і нічних морозів дороги і тротуари стали слизькими і небезпечними як для руху транспорту, так і пішоходів. Працівники цеху «Благоустрій» КП «Переяслав-Хмельницьке ВУКГ» спрацювали оперативно і посипають тротуари міста піщаносоляною сумішю, починаючи з центральних вулиць міста.

– Піску для посипання тротуарів ми заготовили достатньо. Працівники хоч і вручну посипають пішохідні ділянки, проте справляються з цією роботою. – розповів начальник цеху «Благоустрій» Олександр Артюх.

В той же час на дорогах міста працювали, посипаючи їх піщано-соляною сумішшю, робітники дорожньої служби КП «Переяслав-Хмельницьке ВУКГ» (начальник Сергій Бут).

Двірники Комунального підприємства «Виробниче управління житлово-комунального господарства» (начальник Олександр Слюсар), також біля багатоквартирних будинків посипають тротуари піщано-соляною сумішшю, після підтанення снігу та льоду двірники зачищають тротуари до асфальту.

Додати коментар