Інформацію про стан розрахунків з бюджетом можна отримати в «Електронному кабінеті»

Головне управління ДФС у Київській області звертає увагу, що на сайті ДФС України функціонує електронний сервіс «Електронний кабінет» за допомогою якого платник податку має можливість, зокрема, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом. Так, меню «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до його особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, яка містить по кожному виду платежунаступну інформацію: орган ДФС; назва податку (платежу); платіж (код); МФО банку; бюджетний рахунок та по кожному виду податку (платежу) на поточну дату: нараховано/зменшено; сплачено до бюджету; повернуто з бюджету; пеня; недоїмка; переплата; залишок несплаченої пені.

  В Електронному кабінеті доопрацьовано перегляд інтегрованих карток платників податків.

Обравши потрібний податок (платіж) користувач подвійним натисненням кнопки миші отримує доступ до деталізованої інформації з інтегрованої картки платника по вибраному податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

Фізичні особи після ідентифікації мають можливість за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти.

Вхід до «Електронного кабінету» можна здійснити за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар