Відбулися щорічні громадські слухання в мікрорайоні Спаська Левада

2 березня в Переяслав-Хмельницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №7 відбулися локальні громадські слухання в мікрорайоні «Спаська Левада» під головуванням вчителя початкових класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 7 Зої Іллічової. У зустрічі взяли участь міський голова Тарас Костін, депутати міської ради, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами Валентина Гринець, керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету та міської ради, керівники установ, організацій та підприємств міста, представники інститутів громадянського суспільства та жителі міста.

Міський голова Тарас Костін звiтував про свою роботу за 2017 рік перед громадою міста та відповів на запитання присутніх. Основні теми, якими цікавились учасники зустрічі: питання про безпритульних тварин, ремонт дорожнього полотна, вивезення сміття, благоустрій міста, будівництво ТЕС. Також відбулися конструктивні дискусії щодо питань демонтажу, перенесення чи збереження пам’ятки монументального мистецтва «Монумент на відзначення 300-річчя возз’єднання України з Росією» та обговорення проектів міського відкритого творчого конкурсу «Бренд міста». У ході зустрічі про свою роботу на виборчих округах звітували депутати міської ради Олександр Матвієнко, Юрій Шинкар, Марина Навальна та Владислав Юденко.

Наступні громадські слухання відбудуться в мікрорайоні «Карань» 05 березня 2018 року о 17.00 годині у приміщенні клубу мікрорайону.

Додати коментар