У Київській області до 6 березня призупинено навчання у всіх навчальних та дошкільних закладах

У Київській області до 6 березня 2018 року призупинено навчання у всіх навчальних та дошкільних закладах. Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови КОДА Олександра Горгана.

Згідно рішення комісії з метою недопущення збоїв у забезпеченні постачання природного газу споживачам на промислових підприємствах вирішено зменшити використання природного газу як сировини на 10% щодобово. Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано скоротити робочий час або відправити працівників у відпустки до 6 березня 2018 року.

Нагадаємо, що “Нафтогаз” запропонував обмежити споживання газу українцями у зв’язку з низьким запасом блакитного палива й відмовою “Газпрому” постачати його у потрібній кількості та закликав споживачів економити газ, зменшивши температуру в приміщеннях.

В той же час Кабінет Міністрів України схвалив Національний план дій, яким першочергово передбачено закриття всіх шкіл, вишів і дитсадків через нестачу газу в період морозів.

За інформацією Міністерства енергетики та вугільної промисловості очікується, що після 6 березня система працюватиме в звичному режимі.

Сайт КОДА

Додати коментар