Ситуація на дорогах Київщини контрольована

За даними Укргідрометцентру, 1 березня в результаті впливу активних циклонів на території Київської області складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовина, посилення швидкості вітру 15-20 м/с, температура повітря -12 морозу.  Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, комунального господарства.

На дорогах Київської області ситуація складна, але контрольована. З початку негоди на автошляхах області працює 209 одиниць спецтехніки. На обробку дорожнього полотна дорожники вже використали 2556,4 тон піщано-соляної суміші та 942 тони технічної солі.

Проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. Відновлено рух великогабаритного транспорту.

Станом на 16:00 год. на 95% розчищено Житомирську трасу, заторів немає. По Одеській трасі вантажівки пропускають почергово.

Цілодобово ведеться чергування працівниками обласних підрозділів поліції, служби автомобільних доріг, державної служби надзвичайних ситуацій.

На території Київщини  продовжено роботу пунктів обігріву, облаштованих на час погіршення погодних умов, які працюватимуть до моменту, поки погода не покращиться.

Крім того, працює виїзний оперативний штаб щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних з погіршенням погодних умов на території Київської області.

Київська обласна державна адміністрація закликає бути максимально уважними та обережними на дорогах за таких погодних умов. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтеся від різких маневрувань.

Шановні громадяни! Закликаємо вас неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в період ускладнення погодних умов, відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних. У разі небезпеки – телефонувати до служби порятунку «101».

Сайт КОДА

Додати коментар